دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کسب رتبه اول مدیریت عملکرد یکپارچه در سال ۱۴۰۱ توسط دانشکده تغذیه و علوم غذایی
معاون پشتیبانی و رئیس کمیته تحول اداری دانشکده تغذیه و علوم غذایی از کسب رتبه نخست توسط این دانشکده در طرح تحول اداری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر«سیاوش باباجعفری» رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: بر اساس ارزیابی های انجام شده توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در حوزه مدیریت عملکرد یکپارچه در سال ۱۴۰۱، این دانشکده موفق به کسب رتبه اول تحول اداری در بین تمامی دانشکده های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شیراز شد.
دکتر باباجعفری در پایان از دکتر عبدالحمید مصلی نژاد (رئیس کمیته تحول اداری)، لیلا محبی(مسئول کمیته صیانت از حقوق شهروندی و کمیته بهبود سیستم)، فاطمه شفیعی (دبیر کمیته مدیریت دانش)، امین سامانیان (مسئول کمیته بازرسی و رسیدگی به شکایات و مسئول امور قراردادها)، علی رضا رضایی(مسئول کمیته توسعه دولت الکترونیک)، سید فخرالدین آزدری خواه(مسئول کمیته آموزش و توسعه کارکنان، مسئول کمیته مدیریت سبز، مسئول امور رفاهی و مسئول کمیته توسعه منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی)، لیلا محبی،زینب شرفی و فرناز کاظمی(مسئولین کمیته منابع انسانی)، زهرا بیگی پور (مسئول کمیته امور مالی)، محمود ترسه(مسئول انبار)، فضل الله فاطمیان راد(مسئول کمیته اقتصاد مقاومتی) و تمامی مجموعه دانشکده تغذیه و علوم غذایی در کسب این عنوان تشکر و قدردانی نمود./ف.نوروزی فرد
نظر دهید